За нас

 

Шумарите е информативен интернет портал кој ви овозможува да се споите со природата и шумите, низ еден забавен начин проткаен со доза интересни информации. Шумарите на македонскиот медиумски пазар треба да донесат едно ново светло во информирањето, објективноста и непристрасноста во работењето.

Шумарите ќе ви овозможат да внесете во вашите животи задоволство и возбуда од откривање на чудата на природата, помагајќи ви да развиете интерес за шумите и долгорочна меѓусебна релација со нив.

Нашата визија е да оставиме трага во македонскиот медиумски простор и да станеме број 1 информативен интернет портал во Македонија од областа на природата, шумите, шумарството и екологијата, а нашите поддржувачи да не препознаат како бренд кој секогаш испорачува квалитетни и навремени содржини за сите генерации.

Нашата мисија и главна цел е читателот во центарот на вниманието, задоволни читатели кои ќе можат во најбрзо време да се информираат и први да дознаат за сите  актуелни теми областите кои ги третираме, притоа следејки ги принципите на навремено, објективно и непристрасно информирање.

Translate »
error: Content is protected !!