Бозел, боз (Sambucus nigra)

  Белите цветови од бозел со својот мирис веќе најавуваат дека летото е веднаш зад аголот.…

Коприва како храна и лек

  Копривата содржи високи концентрации на магнезиум, железо, калциум, фосфор, манган, калиум, натриум, сулфур и силициум,витамин…

Најдобриот Рецепт за Домашен Јаболков Оцет

Природниот јаболков оцет се користи не само за кулинарски, туку и за лековити цели. Честопати, опцијата…

Translate »
error: Content is protected !!