Човекот што ја озелени Македонија

  Драган Шојлевски ја наслика и ја замисли Македонија зелена, чиста и уредена, но колку државата…

Поставена нова парковска опрема во Градскиот парк

  Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ по налог на Град Скопје поставија новата парковска опрема…

Побарајте дозвола за да сечете дрво во сопствениот двор

  И во случај на потреба од сечење дрво во приватен двор, потребно е решение за…

Како до убаво средена жива ограда

Повеќето луѓе што имаат двор имаат и жива ограда. Таа може да биде доста практична. Може да…

Translate »
error: Content is protected !!