Боровиот четник ги уништува боровите култури

Боровиот четник со години наназат во повеќе делови од нашата држава зафаќа големи шумски површини под…

Ракот ја јаде костеновата шума на Шара

Ракот на кората на костенот полека, но сигурно, го доведува во прашање опстанокот на костеновата шума…

Translate »
error: Content is protected !!